Tarieven en vergoedingen

Vanaf heden neem ik geen nieuwe clienten meer aan. Iedereen die ooit client is geweest bij Inneractie en vragen heeft kan zich nog wel aanmelden voor een of enkele vervolgsessies (€ 80,00 per sessie, APK van 45 minuten € 50,00).

 

Tarieven individuele trajecten Mindfulness / Compassie / ACT

  • Traject Mindfulness individueel: € 560,00  voor kennismakingsgesprek, werkboek, link naar audiobestanden en 7 sessies van 70 minuten.
  • Voor organisaties: € 700,00 excl. btw.
  • Compassietraject: € 480,00 voor intake/kennismakingsgesprek en 6 sessies van 70 minuten. Het boek “Compassie in je Leven” dien je zelf aan te schaffen.
    Voor organisaties € 600,00 excl. btw.
  • Traject ACT (Acceptance and Comittment Therapy): € 480,00 voor intake/kennismakingsgesprek, 6 sessies van 70 minuten en digitaal werkboek).
    Voor organisaties: € 600,00 excl. BTW

Vergoeding door zorgverzekeraars trainingen/trajecten Mindfulness

Mindfulness training/traject via VGZ, IZZ, IZA, Unive, UMC en United Consumers: vergoeding van € 350,– als u een passende aanvullende verzekering en verwijzing van uw huisarts heeft. 

Een aantal zorgverzekeraars (o.a. Menzis, Zilveren Kruis, FBTO, FNV, PMA, ProLife, Avero Achmea, De Amersfoortse)  betaalt een deel van de training.

Kijk voor een volledig overzicht van vergoedingen door zorgverzekeraars op VMBN.
Annelies van Bree is erkend VMBN mindfulness trainer categorie 1.

Tarieven overige activiteiten

Verder zijn er mogelijkheden via werkgevers en UWV die in het kader van verzuimpreventie medewerkers (financieel en qua tijd) in de gelegenheid stellen gebruik te maken van de mogelijkheden die Inneractie heeft voor zowel individuen als groepen.

Registratie

VMBN = Vereniging van Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen, registratiecode 2015586, VMBN

Inneractie is geregistreerd bij Vektis, AGB-code praktijk 90012367, AGB-code therapeut 90033401

Klacht

Wanneer u niet tevreden over de begeleiding of er zijn problemen ontstaan tussen u en uw therapeut Annelies van Bree, dan kan dat een hele vervelende situatie opleveren. Bespreek uw probleem dan eerst met Annelies van Bree. Onvrede en klachten ontstaan vaak door onhandige communicatie. Rechtstreeks en eerlijk vragen om opheldering helpt veel problemen de wereld uit. Wanneer u er niet uitkomt met Annelies van Bree kunt u overwegen een klacht in te dienen. Dan kunt u uw klacht melden bij mijn beroepsvereniging en komt u in contact met de vertrouwenspersoon. 

Kamer van Koophandel Eindhoven: 17165101 

Links

Opleiding Lichaamsgeorienteerde Psychotherapie, Bodymind Opleidingen

 

p

Laatste nieuws

Vanaf heden neem ik geen nieuwe clienten voor lichaamsgerichte therapie meer aan. Iedereen die ooit client is geweest bij Inneractie kan zich nog wel aanmelden voor een of meerdere vervolgsessies. 
Ook voor individuele trajecten Mindfulness, compassie of ACT is weer ruimte na de zomer 2024

Lichaamsgerichte psychotherapie

Individuele vervolgsessies voor reeds bekende clienten

 

Mindfulnesstraining Compassietraining MBCL
ACT-traject
Alleen individuele trajrecten 

 

 

Aanmelden via mail naar info@inneractie.nl of bel naar 06 - 49942910     

 

Lees meer...

Praktijk

Helmond en regio
(altijd op afspraak)

Font Awesome Icons